Virkattu suojapussukka Android Padille

Sain mieheni Padin kun hän hommasi itselleen uuden puhelimen, jossa on kuulemma tarpeeksi iso näyttö. Olin alkuun, että mitä mä sellaisella Padilla teen, mutta yllättävän kätevähän vehje tuo on.  Netissä surffailu on mukavaa sohvalta käsin, jopa mukavampaa kuin 'entisellä' miniläppärillämme. Yllättävintä ehkä tuossa vehkeessä on kohtalaisen hyvä kamera!

Mutta siis, jotta voin Padia kuljettaa joskus mukanani, pitihän sille virkata suojapussukka. Lankavarastostani löytyi Novitan Miamia, joka tuntui hyvältä langalta tähän työhön. Pussukan malli on omasta päästäni, alaosa kiinteitä silmukoita, keskellä pylväitä, ylhäällä taas kiinteitä silmukoita.

Kiinnitys kahdella pienellä nepparilla, joiden päälle koristeeksi pienet pyörylät. Pussukan alaosaan pujoitin koristeeksi lankanauhan.

Tästä tuli aikas söpö, vai mitä mieltä olette?

Tämän pienen välityön jälkeen voikin taas keskittyä tyynyprojektiin, joka ei lähtenytkään liikkeelle ollenkaan sujuvasti. Olen kahdesti aloittanut neulomaan ensimmäistä päällistä, mutta tökkii ja pahasti. Täytyy varmaan vaihtaa kuitenkin virkkaukseen!Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa