Uutta tyynyä työn alle

Isoäidinneliö tyynynpäällinen on virkatulta osaltaan valmis, vielä pitäisi hommata takakangas, sisätyyny ja hieman ommella. Lisää siitä tyynystä sitten kun on kokonaan valmista!

Eilen illalla aloitin kolmannen tyynynpäällisen virkkaamisen. Törmäsin Eriparivillasukka -blogissa ihanaan tyynyyn. Siitäkös se ajatus sitten lähti.  Tosin hieman eri väreillä!


Lankana on Hjertegarnin Blend Bamboo ja koukku on 3½ mm. Näillä näkymin mustaa tulee olemaan turkoosia enemmän, mutta saa nähdä. Väriä vaihdan fiiliksen mukaan.

Tänään aloittelin neulottua tyynynpäällistä, ajattelin kokeilla ihan yksinkertaisesti helmineuletta. Mutta mutta, miten voi olla näin vaikeata?? Olen aloittanut alusta jo kolme kertaa ja neljäs kerta on huomenna.    Minä en sitten tykkää noiden silmukoiden luomisesta, tyynynpäällistäkin varten niitä tarvitaan ainakin 80. En aio kuitenkaan antaa periksi. Lanka on aivan ihanaa ja helmineule ei ole kaikki mitä tähän tyynyyn tulee. Se on aika varmaa, että tämä voi olla ensimmäinen ja viimeinen neulottu tyynynpäälliseni : )


Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa