Värien harmoniaa etsimässä

Viime viikot olemme yrittäneet miehen kanssa pähkäillä tulevan kotimme värimaailmaa. Aivan alussa päätimme, että sisustuksen päävärit ovat musta, harmaa ja valkoinen. Hakusessa onkin ollut tehostevärit. Silmiämme miellyttäviä värejä yhtenä iltapäivänä etsimme minun lankavarastostani.


Toisena päivänä haimme maalikaupasta kasan värilastuja.
Mikä määrä värejä ja eri sävyjä! Tykkään väreistä todella paljon, mutta olen hieman arka niitä käyttämään, ainakin vielä. Joskus on vaikea päättää mitkä värit sopivat yhteen, esimerkiksi kun aloittaa jotain uutta virkkuuprojektia. Ehkä se on sitä, että minulla vaan ei ole hyvää värisilmää. Tai sitten en ole vain uskaltanut luottaa vaistooni. Usein kysynkin mieheltäni mitä mielltä hän on jostain väreistä.

Hyvänä apuna väriharmonian etsimisessä on ollut Tikkurilan värien valinna ABC  sekä Anu Jokelan Suomalainen sisustuskirja.  Kirjassa on todella hyvät luvut väreistä ja niiden vaikutuksesta ja käytöstä. 

Kaiken pohdinnan ja mietinnän tulos on alla. Siinä on meidän sisustuksen värit, ainakin keittiössä ja ruokailutilassa. Tykkään! Tuo punaisen sävy on ehdoton lempparini. Tuloillaan oleva tyyny afrikkalaisista kukkasista pitää sisällään mm. tuota punaista. Se on aivan ihana! 
Kommentit

 1. Täällä yksi virkkaamiseen hurahtanut ilmoittautuu blogisi lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa! Virkkaaminen onkin todella koukuttavaa!

  VastaaPoista
 3. Virkkaaminen on todellakin koukuttavaa!Välillä ihan hävettää,kun aika on mennyt lähinnä virkkaamiseen :))
  Kauniita värejä sulla valikoituna!
  Ei muuta kuin virkkaamisen iloa! <3
  Meille kaikille :)

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten tuttuja värilastuja :D. Meillä on myös pääväreinä valkoinen, harmaa ja musta. Myös muutama tuttu värilastu on valittu, lähinnä tyttöjen huoneeseen!

  -ilona

  VastaaPoista
 5. Moi, laitan sinulle ne loput 7- veikka Raidat, jahka saan loputkin purettua. Ehkä siinä on yksi kerällinen?
  Eli tulossa ovat kunhan laiskuus vain menisi ohi...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa