Isöäidinneliö tyyny

Omaksi harmikseni ja pettymykseni joudun toteamaan, että alpakka -langasta ei tule tyynyä, ei sitten millään. Harmittaa vietävästi, koska tulin siihen käyttäneeksi kuitenkin jo paljon aikaa. Aloitin siis tyynyn kaksi kertaa neulomalla, ja yhden kerran virkkaamalla. Ei vaan luistanut, ei. Ja minähän en mitään neulo tai virkkaa pakolla, vaan jokaiseen työhön pitää olla intohimoa! Joten alpakka saa jäädä odottelemaan inspiraatiota sivummalle. 

Löysin lankavarastoistani valkoista Hjertegarnin Bommix Bamboota, jota olin Lankamaailmasta ostanut viime kesänä (johonkin projektiin, jota en tullut kuitenkaan aloittaneeksi). Ensimmäinen tyynynpäällinen kun oli saatava työn alle, päätin kokeilla miltä tuo Bommix tuntuu. Ja aivan mahtavalta! Ihanan tuntuista virkattavaa, taitaa olla rakkautta ensi silmukalla!

Virkkasin Bommixilla jotain niinkin simppeliä kuin jättikokoista isoäidinneliötä. 


Tätä on todella nopea tehdä, koukku on 3½ mm. Tyynyn koko on 40 x 40 cm, ja tästä neliöstä tulee etukappale, takakappale tulee kankaasta. 

Olemme miehen kanssa koko loppuviikon miettineet ja suunnitelleet tulevan kotimme värimaailmaa. Minunkin on sitten helpompi näitä virkkuita sinne tehdä kun tiedän mitä värejä kotimme haluamme.  Seuraavana vuorossa on tyynynpäällinen afrikkalaisista kukkasista.

Jos vaikka ensi viikolla saisin tännekin hahmotettua tuota tulevaa värimaailmaa sekä tyynyprojektia. 


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa