Virkkurin kuosikalenteri - heinäkuu - pannunalunen

Virkkurin kuosikalenterin heinäkuun kuosina oli tämä keäsinen ongenkoho. Ongenkohosta tulee heti mieleen järvi ja mökki. Virkkasin tästä kuosista patalapun vanhempieni mökille. 

Lankana Drops Muskat (sininen) ja Sirdar Cotton DK (punainen, valkoinen ja musta). 
Virkkuukoukku oli 3 mm. Aloitussilmukoiden lukumäärää on 86.

Virkkasin patalapun ympyrävirkkauksena. Kun patalappu oli mielestäni sopivan kokoinen, virkkasin ala- ja yläreunan kiinni. Sitten tein toiseen kulmaan lenkin. 

Vanhempieni mökille patalappu päätyi vasta syyskuussa kun menimme sinne puutalkoisiin.


Täältä löydät muut kuosikalenterin työt ja jutut


Kommentit

 1. MOi, tämä on upea! Onko jossain ohjetta, miten tällaisen osaisi tehdä myös vasta- alkaja? ;) Meillä on yritys, jonka nimessä on KOHO joten tämä olisi oivallinen juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos! Siitä tuli kyllä kiva. Molla Millsillä on neljä kirjallista ohjeista, joissa on tosi hyvät ohjeet. Kannattaa niistä vaikka aloittaa. Tuota ongenkohoa ei taida kirjassa olla, se taisi olla vaan tuossa kuosikalenterissa. mollamills.com osoitteesta voi joitakin ohjeita ostaa myös. Ja virkkaaminen on aika helppoa, sen oppii nopeasti :)

   Poista
 2. If skinny walls are a should, you might consider sheet metallic fabrication to make sure cost-effectiveness. While early NC systems were revolutionary in their very own proper, there was nonetheless loads of room for improvement. For starters, machine tools needed to be programmed utilizing a tedious process, and errors were common. Different corporations developed different programming languages, leading to confusion OUTDOOR RING CAMERAS and incompatibility that, at first, stymied the growth of NC machining.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa