Kukkia vuosipäivän kunniaksi!

Uskomatonta, mutta siitä on vuosi kun julkaisin tämän blogin! Kaksi vuotta siitä kun hurahdin virkkaamiseen, eikä loppua näy! On tämä sen verran koukuttavaa puuhaa...Ihmettelen vaan, että miksi en aiemmin löytänyt tätä käsitöiden ihanaa maailmaa?

Nyt viimeiset kolme iltaa olen virkannut lasten tarhatädeille kukkasia ja terälehtiä. Ensin ajattelin, että ostan heille tämän illan kevätjuhlaan jotain pientä, mutta sitten sunnuntaina iski paniikki. En voi ostaa, vaan pitäähän viemiset nyt itse tehdä! Mutta mitä teen ja tällä aikataululla??

Olin nähnyt juuri Koukutettu -blogissa ihanat ruusunipsut, ja silloin ajattelin, että noitahan minäkin teen sitten sinne uuteen kotiin. Mutta teinkin samalla ohjeella tarhatädeille kukkamagneetit terälehtineen. Alkuperäinen ohje on Attic24 -blogista, May Roses.Kukat ja varsinkin terälehdet oli todella nopeita tehdä. Lankana on Novitan Nalle ja koukku 3 mm. Paksummasta langasta olisi tietty saanut vähän isompina, mutta tähän tarkoitukseen koko oli varsin passeli.

Kivointa näissä kukissa on se, että nämä ainakin säilyvät pitempään kuin leikko - tai ruukkukukat. 
Nyt sitten vaan uuden homman kimppuun, loppuviikon tehtävälistalla on  virkatut korvakorut.


Kommentit

 1. Ihania ruusuja :)
  Mukava Blogi myös sinulla, jonne jostakin tupsahdin! Virkkausmania päällä itsellänikin :O)

  VastaaPoista
 2. Onnea 1-vuotiaalle! Kauniita kukkia ole virkannut. Ohje täytyy laittaa korvan taakse :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista kommenteista! Kiva kun, KahviKaneli, tänne tupsahdit, uusia lukijoita on aina mukava saada!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea nuo magneetit! Välillä pää lyö tyhjää, kun yrittää miettiä lahjaideoita, mutta toivottavasti muistan tämän jatkossa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa