Virkattu laukku

Oli kerta kaikkiaan pakko saada itselleni uusi laukku, virkattu sellainen, tietty! Useamman hetken vietin tietokoneen ääressä etsien sitä ihaninta laukkumallia. Ei löytynyt! Sitten avuksi Novitan -lehdet ja ei tarvinnut montaa lehteä selata kun se löytyi. Novitan Kevät 2012 -lehdessä oli tämä ohje. Tiesin heti, että se on siinä!

Ei muuta kun kauppaan hakemaan Hanko -lankaa, ja hommiin. Laukku valmistui todella nopeasti (ollut jo valmiina ja käytössä useamman viikon!). Ja hyvä laukku on ollutkin! Varmasti kesän suosikkilaukkuni, saa nähdä kuinka Hanko -lanka kestää kovaa käyttöä.

Kommentit

 1. Missä ihmeessä tämän laukun ohje on? Tilasin jopa Novita lehden kevät 2012 ja siitä en sitä ainakaan löytänyt!?!

  VastaaPoista
 2. SOKEA! Siis minä! Uuden lehden sivut oli niin tiiviisti yhdessä että joka kerta hyppäsin juuri tämän sivun ohi! Ihanaa löysin sen! =))

  VastaaPoista
 3. Kiva laukku.Tykkään ja blogisi ilme muuttui tosi raikkaaksi.Sinä olet hyvä valokuvaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Tykkään itsekkin tuosta ilmeesta ja laukku on viisi vuotta vanha mutta edelleen silloin tällöin käytössä. Kiitos myös valokuvauskommentista, mutta kaikki kunnia ei minulle kuulu. Uusimpien kuvien kuvaaja on useimmiten mieheni. Hän harrastaa valokuvaamista. Mä napsin joitakin kuvia ihan kännykällä, hänellä on järkkäri. Täytyykin alkaa mainita kuvien ottaja, jotta kunnia hienoista kuvista menee oikeaan paikkaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa