Uuteen kotiin - Tähtimatto

En ole ikinä ollut mattojen ystävä, ja meinasinkin, että uuteen kotiimme ei juurikaan mattoja tule. Kuulemma lattialämmitetyssä talossa matot ovatkin vain haitaksi. Mutta jos kerran itse tekee mattoja, tuleehan niile paikkakin kodista löytää. Ja eihän tälläiset pitsimatot mitään lämpöä blokkaa! 

Nyt se on sitten aloitettu, ensimmäinen virkattu mattoni. Keväällä Tampere-talossa oli Taikasormi-messut, jonne menin ainoastaan hakemaan matonkudetta Kauhavan Kangas-Aitan osastolta. Kuteitahan oli jos jonkin moista. Päädyin Esteri-ontelokuteeseen, ostin sitä punaisena ja harmaana.

Ohjeen tietenkin löysin Kauhavan Kangas-Aitan sivuilta. Tähtimatto tästä on tulossa, ja näyttääkin jo ihan esikuvaltaan : ) Vielä en tiedä tuleeko tämä kylppäriin vai minne. Hyvä puoli tässä kuteessa on se, että sen voi pestä 60°.  Harmaasta kuteesta tulee luultavasti matto tai monen monta koria. 

Suunnitelmissa on  kyllä tehdä uuteen kotiin myös Aura - ja Juhannusruusumatot. Näille olisi jo paikkakin katsottuna! Lastenhuoneisiin on matot myös suunnitelmissa ja lapset saavat tietenkin (jossakin määrin) osallistua maton mallin ja värin valintaan.

Kommentit

  1. Voi Heidi, tää on ihana!!! Mä tarviin tämmöisen valkoisena tai luonnonvalkoisena... Olkoon tää vaikka kesälomaprojeksti :) Palataan torstaina!!

    VastaaPoista
  2. Vähänkö mää mietin että kuka?? Toki voin sulle maton virkata, kunhan hinnasta sovitaan ;) Sovitaan siitä vaikka sit torstaina!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa