Uuteen kotiin - Hexagon peitto

Helatorstaina kaivoin kaapin pohjalta viime kesänä aloittamani Hexagon - kuusikulmiopeiton. Hyvään alkuun sen tuolloin sain, mutta insipiraatio katosi jonnekin. Nyt insipaatio on palannut moninkertaisena! Tarkoitus tuolloin viime kesänä oli ja kuten on vieläkin - tehdä tästä torkkupeitto meidän uuteen kotiin. Aikaa peiton valmiiksi saattamiseen on vielä noin puoli vuotta.Parisenkymmentä palaa olin saanut viime kesänä valmiiksi (jopa pääteltyä) ja yhdistettyä! Enää noin sata palaa tekemättä siis. Pienoinen ongelma on tietty se, että minulla on tuota Novitan Raita -lankaa vain neljä täyttä kerää jäljellä. Langat tulevat riittämään ehkä puoleen peittoon. Varsinainen ongelmahan on tietty se, että tuota Raita lankaa ei taida enää mistään saada. Edessä saataa siis olla uusien värien valinta peittoon, sekä jo yhdistettyjen purkaminen ja kaikkien palojen järjestely uudestaan sitten kun kaikki tarvittavat palat on valmiina. 

Toisaalta olen innoissani, että Raita lankaa ei ole tarpeeksi, saan sitten valita mukaan vähän raikkaampia värejä, sillä välillä peitto pelkästä Raita langasta tuntuu liian raskaalta ja tummalta. Mietin jopa, että voisin vaihtaa tuon yhdistämislangan luonnonvalkoiseen.


Mutta ensin teen niin monta palaa kuin neljästä kerästä irti lähtee. Katsotaan sitten kuinka monta palaa vielä tarvitaan ja minkä värisiä : )

Mitä enemmän raksalla tapahtuu, sitä enemmän minä innostun tekemään ja suunnittelemaan sisustustekstiilejä.  Tämä peitto on siis ensimmäinen projekti uuteen kotiin, tekeillä on jo mattoa (siitä lisää seuraavassa postauksessa) ja suunnitteilla on mm. tyynyn päällisiä, erilaisia koreja ja kaikkea muuta pientä itse tehtyjä juttuja!

Tässä on meidän tuleva sisäänkäynti. 


Tässä meidän tuleva olohuone. Kodinhoitohuone (ihanaa!) tulee ylemmälle tasolle.


Nyt koukku käteen ja virkkaamaan! Monakohan palaa saa valmiiksi Suomi-Venäjä pelin aikana?

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa