Terveisiä Tsekin tasavallasta, Brnosta!

Lähdimme koko perhe ex tempore -matkalle Tsekkeihin, viettämään juhannusta mieheni veljen perheen luo. Tietenkin visiitti paikalliseen lankakauppaan kuului matkaohjelmaan. Etukäteen olin netistä  löytänyt vain yhden(!) lankakaupan, joka sijaitsee Brnossa. Käly onneksi muisti myös yhden askartelu- ja tilpehöörikaupan, jossa oli muistaakseen nähnyt lankoja.

Ensimmäisenä kävimme ihan Brnon keskustassa sijaitsevassa askartelu- ja tilpehöörikaupassa (harmittaa kun en innoltani tajunnut ottaa valokuvaa saati kaupan nimeä ylös). Kaupassa siis myytiin kaikkea maan ja taivaan väliltä; oli siis lankoja, nappeja, helmiä, kirjonta- ja askartelutarvikkeita, keramiikkaa, Myyrä-tavaraa eli siis myös tavallista matkamuistokamaa.

Netistä löytämäni kauppa, MarLen, sijaitsi vähän kauempana keskustassa, mutta sinne pääsimme kätevästi ratikalla. Kaupassa myytiin lankojen lisäksi kankaita, nappeja ja muita käsityötarvikkeita.Näiden hyllyjen edessä iski mikäs muu kuin valinnan vaikeus. Jotainhan oli siis ihan pakko ostaa, ja kun varsinaisesti en tarvinnut mihinkään projektiin lankaa, niin päädyin ostamaan sellaista mikä miellytti silmää ja josta joskus voisin kuvitella jotain tekeväni.

Lisää ostamistani langoista ja hinnoista kunhan saadaan kerät kuvattua!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa