Asuntomessujen antia

Teimme miehen ja tytön kanssa päivän retken Kokkolaan asuntomessuille (pojat jäivät ukin ja mummun hoitoon). Yllättävän hyvin meni, myös tytöllä, yhteensä noin 8 tunnin autossa istuminen päivän aikana. Ajomatkan aikana olisi hyvin saanut virkattua, mutta harmitus sentään, kun siitä tulee niin huono olo, etten viitsinyt tällä kertaa edes kokeilla.

Messuille lähdimme hakemaan ideoita ja inspiraatiota omaan rakennushankkeeseen, joka on siis vielä ihan lähtökuopissa. Ja kyllähän siellä ihmeteltävää ja katseltavaa riitti. Iltalukemista joksikin aikaa..

Bongailin tietty myös kaikkea itse tehdyn näköistä, eli virkattuja tai neulottuja sisustustuotteita. Yllätyksekseni niitä oli aika vähän. Tässä ne mitä löysin.

Huone, joka omistettu vain käsitöitä varten. Tälläinen on minullakin haaveissa, tai edes joku pieni käsityönurkkaus : )

Aivan ihana neulottu peitto! Arvelen siis, että on neulottu?? Miten neulomalla saa tuollaista kuviota? Aivan ihana!! Huomatkaa virkatut kannut sängyn vieressä!

Virkattu wc-matto. Tälläinen on minulla jo joskus tehtävä-listalla! Matonkuteetkin on jo ostettu, mutta en tiedä teenkö ensin langoille säilytyskorin vain maton.

Tytön huone, jossa keskellä lattiaa Novitan minikerät.

Ihana keltainen torkkupeitto!

Paljon on päässä nyt uusia ideoita vanhojen seuraksi! Saa nähdä joskus tulevaisuudessa kuinka paljon uusi kotimme sisältää itse virkattuja ja neulottuja sisustustuotteita. On ainakin aikaa suunnitella ja tehdä ennen kuin muuttopäivä koittaa...

Kommentit

  1. Uusimmassa Dekossa on muuten ohje tuohon neulottuun siksak-peittoon. Itsekin ihastelin sitä. Novitan langoilla neulottu.

    Kiitos asuntomessuinfosta näin käsityönäkökulmasta! On sen verran kaukana, että en itsen pääse, mutta tässähän ne tärkeimmät olikin esitelty:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaana tuosta Deko-vinkistä. Täytyykin etsiä lehti käsiini ja laittaa ohje talteen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa