Pylväitä ja vielä kerran pylväitä

Ajankohta: tammi-maaliskuu 2011
Voi jestas mikä määrä pylväitä! Ihan kyllästymiseen asti. Tästä piti alunperin tulla torkkupeitto, mutta siitä tulikin kassi. Ja hieno sellainen tulikin!


Ohjeen ihanaan aaltoraitapeittoon löysin Susan Copperin Virkkaa uusvanhaa -kirjasta. Kirja on siitä mainio, että siinä on ilmoitettu korvaavat Novitan langat. Peiton pystyi siis tekemään Nalle langalla. Sillähän sitten lähdin tekemään. Mutta voi kuinka ohutta se Nalle-lanka onkaan, ja aika pian tajusin, että tässä peittoprojektissa menee pieni ikuisuus. Eikä siinä vielä kaikki, ne pylväät! Aloin olemaan korviani myöten täynnä pylväitä, niitä kun sain tehdä jokusen merimieskassiin ja poikien myssyihin.


Valitin kyllästymistäni käymälläni Nurin oikein -kurssilla ja siellä sainkin aivoriihen päätteeksi ahaa -elämyksen. Tästä tulee kassi. Ja yhtään pylvästä ei tarvinnut enää tehdä. Yhdistin ala- ja toisen sivusauman kiinteillä silmukoilla, kävin ostamassa Merletosta kahvat ja äiti avusti vuoren ja kahvojen kiinnittämisessä. Olen erittäin tyytyväinen!!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa