Ikuisuusprojekti nro 1

Joskus talvella hamstrasin monta kerää Novitan Rose Mohairia alehyllystä. Tietämättä yhtään siis mitä sillä tekisi. Langan väri vaan oli mieluisa. Selasin monen monia Novitan lehtiä löytääkseni myös mieluisan ohjeen langalle. Huomioni kiinnittyi Novitan Kevät 2011 -lehdessä olleeseen neulottuun kolmiohuiviin (malli nro 49). Oi, osaisinpa tehdä tuollaisen! Ohjeen ruutupiirros näytti haastavalta. Mutta  kun en muutakaan mieluisaa ohjetta löytänyt, ja halusin langoilla jotain tehdä, päätin ottaa härkää sarvista. Ja ei se niin vaikeaa ollutkaan!

Neulominen vaatii vain äärimmäistä keskittymistä ja tarkkaa ruutupiirroksen seuraamista. Yhtään silmukkaa ei saa hukata, muuten saa varmaan purkaa koko tekeleen. Olen aloittanut tämän tekemisen huhtikuun alussa, mutta väliin tuli muita kiireellisimpiä projekteja, ja tuntuu, ettei meinaa löytää sellaista hetkeä, että voisi tähän keskittyä! Melkein tarvitsisi saada kaikki lapset hoitoon ja koti ihan hiljaiseksi.


Huivi ei myöskään ole ihan pieni, koko tulee olemaan noi 90 x 180 cm! Siinä on kyllä vähän neulomista jo! Toiveena olisi kuitenkin, että saisin tämän valmiiksi ennen ensi syksyä, tai ennen ensi kevättä ; ) Saas nähdä miten käy!

Kommentit

  1. Näyttää tulevan hieno! Ostin juuri itselle huvilankaa, valmiina jo syksylle, mutta ohje on sellainen, etten tiedä selviänkö siitä, se on enkuksi ja aloitus on vähän hankalan oloinen, mutta huivimalli on ihana Cladonia ja haluan juuri sellaisen. Eri asia miten riittää taidot tai ohjeen ymmärrys :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nyt täytyy kuitenkin tunnustaa, että tämä ei ole edennyt sitten yhtään. Vaatii liikaa aikaa ja keskittymistä tässä elämänvaiheessa :) Mutta ehkä joskus... Tsemppiä sinulle oman projektisi kanssa, uskon, että kun alkuun pääsee, niin siitä se etenee kuin itsestään!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa