Virkattu myssy

Citymarketissa viikolla laitettiin osaa Novitan langoista myyntiin alennuksella. Mukaani tarttui Miami -lankaa useampi kerä. Ja pitihän siitä sitten päästä jotain pientä virkkaamaan. 
Ohje löytyi Novitan Kesä 2011 -lehdestä, lankana siis Miami ja koukku 3½mm. Myssystä tuli juuri oikean kokoinen (en tehnyt ihan niin korkeata mitä ohjeessa luki, olisi muuten ihan tytön silmillä). Tyttö  taitaa pitää sitä usein vielä tänä kesänä päässään : )

Kommentit

 1. Pistäydyin blogissasi ja pääti jättää puumerkin. :)

  Aivan ihastuttava kesähattu ja sopii tytölle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan hurmaava hattu neidillä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanista kommenteistanne!

  VastaaPoista
 4. Moi! Ihana hattu! Yritän tehdä samanlaisen... MIten toi röyhelö on tehty? Onko siinä 2 pylvästä aina silmukassa?

  VastaaPoista
 5. Äh, en mä osaa ilman ohjetta. Ensin näytti että tulee munakuppi ja sitten kun lisäsäin silmukoita lisää niin tuli pannunalunen. =/

  VastaaPoista
 6. Hei! Olen tässä epätoivoisesti googlaillut sopivaa pipoa tulevalle kesälle meidän neidille ja tämä osui sieltä silmiin. Novitan sivuilta ei enää kuitenkaan (mur) löydy tätä ohjetta, joten kysymys kuuluu, olisiko sitä mahdollista saada sinun kauttasi?

  VastaaPoista
 7. mieki tähän ohjetta haluaisin, en ihan niin taitava vielä tuossa virkkauksessa oo että päästä voisin tuon vetasta :D Ois ihanaa jos ohjeen sais!!

  VastaaPoista
 8. Terve! Ei ole tuota ohjetta novitan sivujen mukaan kesän 2011 lehdessä. Minäkin kovasti olisin ohjeen tarpeessa, on niin sulonen myssy! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Virkatut valopallot

Virkattu reppu - Wildrose backpack

Virkattu huivi - Stella Shawl