Kävijäkysely - jätäthän kommentin!

 Hei sinä 💗

joka vierailet blogissani!

Ehtisitkö vastamaan muutaman kysymykseen tai oikeastaan kommentoimaan tuohon
alle kommenttikenttään :) Haluaisin kuulla muutaman asian tai voit vapaasti kertoa myös asian tiimoilta mitä haluat. *Oletko blogissa nyt ensimmäistä kertaa? Mistä päädyit blogiini?

*Oletko vakikävijä?

*Etsitkö ohjeita vai inspiraatiota?

*Katseletko YouTubesta käsityöaiheisia videoita? Ns. neulevlogeja?

*Millaista sisältöä haluaisit tässä blogissa nähdä/lukea?


💖 Kiitos kovasti! 💖


Kommentit

 1. Olen 1.kertaa blogissa. Löysin tänne blogit.fi-sivuston kautta. En ole vakkarikävijä (tässä blogissa). Etsin inspiraatiota (tällä kertaa). Katson joskus neulevlogeja. Haluan käsityöblogeista yleensäkin inspiroivia kuvia (paljon kuvia) ja vähän kuviin liittyvää tekstiä. Tykkään myös ohjeista. Tykkään lukea käsityökirjaesittelyjä, eri käsityötekniikoiden kokeilujuttuja, uusimpien tiedä välineiden testausjuttuja yms.

  VastaaPoista
 2. Osun sivulle, jos blogit.fi/käsityö kohdassa on etusivulla.
  Etsin inspiraatiota ja ohjeita.
  Videoita katson joskus, mutta ovat liian pitkiä, turha jaarittelu pois.
  Kaipaan vaatevirkkausohjeita, koska on valitettavan vähän suomeksi. Siis muuta kuin palojen yhdistelyä. Vert. esim. Chrochet with carrie -sivusto.
  Mosaiikkivirkkaus myös kiinnostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Se on totta, että vaatteiden virkkaus ohjeita on todella vähän suomeksi. Itsekin niitä oikein tuossa syksyllä etsimällä etsin. Mosaiikkivirkkaus on mielenkiintoista, minulla on yksi tyynynpäällinen sillä tekniikalla kesken.

   Poista
 3. En ole blogissasi ensimmäistä kertaa. Virkkaan myös itse aika paljon, joten kiinnostaa nähdä muidenkin tuotoksia. En käy you tubessa juurikaan, pinterest on minun sivuni. Erilaisia ideoita, ite taide tyyppisiä juttuja, myös käytännöllisiä virkkaus aiheita. Hulluja juttuja, leikkisyyttä, virkkaamalla ei ole vielä kaikkea nähty😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Pinterest on kyllä ideoiden ja ispiraation karkkikauppa. Olen samaa mieltä, että virkkauksen saralla on vielä paljon koettavaa ja nähtävää.

   Poista
 4. Pinterest näyttää olevan kuvakaappausten ja tekijänoikeuksista piittaamattomien kuvien/ ohjeiden jakoalusta muistutettiin unelmien silmukat facebookissa.
  Jokainen käsityöbloggaaja voisi aina joskus muistuttaa tekijönoikeuksista kuten omakoppa virkkaaja Virpi tekee säännöllisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on totta kyllä! Itsekin joskus ihmettelen lehtien käsityöohjeita, että miten ne lehtiin päätyy ja tietääkö suunnitteliljat siitä mitään.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa