Videoblogi jakso 22 - pientä ja värikästä

Mukavaa pääsiäisen aikaa!
Vaikka pääsiäinen onkin, minulla ei ole yhtään pääsiäisaiheista virkkuuta esitellä!
Mutta toivottavasti silti viihdyt seurassani.***

Edellisessä jaksossa viittä vaille valmiina ollut Foxtrot Shawl on valmis. Se on ihanan pinkki!
Maksullinen ohje löytyy Ravelrysta. Suunnittelijana @rocketgrilcrochet Lank on Drops Muskat ja koukku on 5 mm. Lankaa meni yhteensä 370 g, eli reilut 7 kerää.


Yhtäkkiä minulle tarve tehdä amigurumi, yksi Pica Paun eläimistä. Alkuvuodesta tein suden ja karhun, niistä löytyy juttua videojaksosta numero 18. Nyt kirjasta valikoitui ihana alpakka. 
Tykkään tästä ihan hirmuisesti. Lankana Drops Muskat ja koukku 3 mm. Pompomit tein erivärisistä akryylilangoista. Ohjeet siis löytyvät kirjasta Animal Friends of PicaPau. 


Traveling Afghan -peittoprojektiin on tullut lisää neliöitä.
Jos haluat kuulla projektista lisää, käy kurkaan erikoisjakso siitä tästä.
Kaksi edellistä neliötä esittelin viime jaksossa.

Neliön 3. on suunnitellut Wilma Westenberg, Wilmade.
Ohje neliöön löytyy tästä. Neliön koko on noin 21x21 cm ja lankaa meni noin 28 g. Koukku on 6 mm.  Tämä neliö oli mukava tehdä ja tykkään noista pinkeistä "tulppaaneista". 
Neliön 4. on suunnitellut Lindsey, Lottie & Albert -blogista. 
Ohje neliöön löytyy tästä.  Tämä malli on hyvin tiivis. Jouduin tässä vaihtamaan koukkukoon pienempään, neliö on tehty 5 mm koukulla. Neliön koko on 20x20 cm ja lankaa meni noin 40 g. 
Jätin pois myös viimeisen pylväskerroksen, koska muuten neliöstä olisi tullut liian pitkä. Ihana  nelikko!

Pienen välityön ehdin myös viikolla tekemään, nimittäin tämän sateenkaari koristeen. Instassa on pompahdellut virkattuja saateenkaria viime päivinä, ja kun näin Sandran version, niin pitihän minun omakin tehdä. Ohje on ilmainen, ja löytyy Ravelrysta. Lankana Drops Muskat, ja koukku 3,5 mm. Tästä tuli ihana, ja nyt se ilahduttaa meitä keittiön kaapin seinustalla. ******

Keskeneräisenä on edelleen kesäjakku. Ohje on Sandbar Cardi, suunnittelijana TL Yarn Craftsin Toni. Lankana Dropsin Muskat, luonnon valkoinen. Koukku on 6 mm.  Käy kurkkaan videosta millaisia vastoinkäymisiä sen kanssa on koettu. Toivottavasti loppu sujuu hyvin ja saan jakun valmiiksi ennen kesää!Sitten aloitin kevään ensimmäisen mandalan tekemisen. Viime kesäksi tein monta mandalaa meidän kesäterassille, niistä löydät blogijutun tästä. Tämä on Namaste mandala, suunnittelijana Cypress Textiles. Tähän käytän Dahlia peiton jämiä, Stylecraft Special DK- lankaa, ja koukku on 3,5 mm
Hieman mietityttää riittääkö lanka uloimmille kerroksille...?Inspiraationi on ihan huipussaan, haluaisin virkata kaikkea ja heti. Täytyy istua alas ja prioridoida projekteja helpot/vaikeat ja nyt tehtävät / myöhemmin tehtävät. 

Toivottavasti tavataan taas pian, mukavaa pääsiäisen jatkoa! 
Pysykää terveinä!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa