Videoblogi jakso 18 - joogaa ja virkkaamista

Moro!
Tervetuloa seuraamaan vlogiani jaksoa 18! Tässä jaksossa minulla on muutama valmistunut työ, yksi keskeneräinen ja paljon suunnitelmia keväälle! Toivottavasti viihdyt seurassani!

Tässä linkki tähän jaksoon, klikkaa tästä.

******

Tämän julisteen/seinävaatteen aloitin jo viime vuonna syyskuussa. Olin aloittanut joogaharrastuksen elokuun alussa, ja jäin siihen totaalisen koukkuun jo parissa viikossa. Joogaan edelleen joka päivä Adrienen kanssa. Jos et ole kuullut Adrienesta, niin käy kurkkaan hänen YouTube -kanava täältä, ja kokeile. Mutta varo, siihen voi jäädä koukkuun :)

Eräänä iltana, muistaakseni syyskuun alussa, erään joogatreenin lopussa maksasin lattialla ja kuuntelin Adrienen juttuja. Sitten se kolahti, Find What Feels Good (etsi mikä tuntuu hyvältä). Minun oli tuo lausahdus vaan pakko virkata jotenkin.... ja näin syntyi ajatus ruutuvirkatusta julisteesta. Mies auttoi piirtämään mallin, ja sitten vaan virkkaamaan. Lankakin löytyi kotoa valmiina.

Lankana on Suomen Langan Liina -kalalanka, 18-säikeinen. Koukku on 2,5 mm. 
Julisteella on leveyttä 39 cm ja  korkeutta 77 cm. 

Juliste olisi ollut valmiina jo joulukuun alussa, mutta kauhukseni huomaisin siinä virheen!! Minulta meni kuukausi toipua virheestä. Jos katsot tarkkaan tuota alla olevaa kuvaa, niin siinä se näkyy. Yhdestä E-kirjaimesta puuttuu yläviiva. En ymmärrä miten en tuota huomannut virkatessani. Mutta tekevälle sattuu. 


En voinut purkaa, tai en siis suostunut purkamaan ja virheen kuitenkin halusin korjata. 
En tiedä yhtään voiko pylväitä jälkikäteen mallintaa, mutta pujottelin lankaa tarvittaviin kohtiin. Ei siitä mikään nätti tullut, mutta ei tuota korjausta välttämättä edes huomaa. Toinen valmistunut työ on ensimmäinen eläin Pica Paun -kirjasta. Aloitin tämän suden tekemisen jouluaattona ja valmiiksi sain kolmessa päivässä. Ihana kirja ja ihana lopputulos!


Lankana minulla on Drops Muskat ja koukku 3 mm. 
Korkeutta sudella on korvineen noin 32 cm.


Taisin heti seuraavana päivänä aloittaa uuden eläimen, karhun. Ai, että nämä on söpöjä!  Lankana tässä myös Drops Muskat ja koukku 3 mm. 
Ihanat kaverukset, nämä susi ja karhu. Seuraavaksi ajattelin tehdä kirjasta jonkun nelijalkaisen, mutta katsotaan milloin ehdin aloittaa...
Keskeneräisenä työnä minulla on Dahlia -peitto.  Peiton virkkaus aloitettiin perjantaina 3. tammikuuta ja nyt takana on kolme viikkoa. Hyvin olen pysynyt mukana rytmissä, vaikka värejä onkin virkattu viikossa jopa 18 kerrosta. (Yksi värikerros on yhteensä 2 virkattua kerrosta). 
Mallikerta on tosi simppeli ja rytmikäs virkattava. 

Lankana on Stylecraft Special DK ja koukku on 3,5 mm. 
Mikäli pysyn tahdissa, peiton pitäisi olla valmis helmikuun lopussa. Vielä olisi edessä kolme viikkoa  perusvirkkausta sekä yksi viikko langanpäiden päättelyyn sekä yksi viikko reunuksen virkkaamiseen. 
Ihana peitto tästäkin tulee! Edellisestä Attic 24- blogin peittoprojektistani voit lukea täältä

Tammikuun alkupuolella tein ensimmäisen vierailuni Lankavaan, Kauhavalle. Ajoimme ystävän kanssa perjantaina Tampereelta Seinäjoelle. Yövyimme ihanssa Alma-hotellissa ja lauantaina aamusta ajoimme Kauhavalle Lankavan myymälään. Ostoslistani ei ollut suuri. Lähdin hakemaan kudetta, ja sitä myös ostin.

Ostin Frotee pörrökudetta, väri 79 (kanerva). Olen suunnitellut tästä mattoa meidän kesäterassille viime kesästä asti. Toivottavasti pääsen maton kimppuun heti peiton jälkeen. Jos vaikka vapuksi sen saisi sitten terassille :)Sitten heräteostoksena ostin Silje Alpakkaa joogasukkia varten, neulottuja (!) sellaisia varten.
Nyt taitaa vaan virkkuut ajaa näiden sukkien edelle...


Kevään virkkauslistani kasvoi yhtäkkiä huomattavasti. Käy kurkkaan YouTubesta miksi ja mitä kevään "pakko virkata" lista pitää sisällään!

Kiitos seurasta ja nähdään taas!


Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa