Ompelua: Minecraft -pehmot

Tästä se lähti, suunnilleen vuosi sitten. Pojat tykkäävät todella paljon Minecraft -pelistä ja hahmoista. Vanhin poika, silloin ekaluokkalainen, teki paperista alla olevan Minecraft -hahmon, Steve -nimeltään. Pojat vaativat melkein manian vallassa äitiä tekemään Minecraft -pehmot.


Melki olemattomalla ompelukokemuksella äiti lupasi hahmot tehdä, molemmille omat. Piirrustusta käytin mallina kun tein itse kaavat (!), kävin ostamassa kangasta ja kaiken kaikkiaan suunnittelin kaiken itse. En ole koskaan tehnyt mitään näin hienoa! Itse suunniteltu ja toteutettu alusta asti.

Tässä valmistuu kasvot.Tässä on vartalon palasia.Tässä on jalat.


Vartalo ja jalka.

Maaliskuussa homma pysähtyi tähän kevään ja kesän yllättäessä.  Yllä olevasta kuvasta poikien kanssa ehdimme täyttämään vartalot ja jalat. Pojat ovatkin nukkuneet vartalon ja kahden jalan kanssa puolisen vuotta. Kaivoin keskeneräiset osat laatikosta pari viikkoa sitten, ja kirosin. Ei olisi kannattanut jättää kesken, kun puolen vuoden jälkeen ei enää muista miten olin minkäkin jutun tehnyt. No, vaati hieman ajatustyötä, ärräpäitä ja sen, että toisen hahmon kädet piti tehdä kokonaan uudestaan, mutta nyt hahmot on viittä vaille valmiit.

Tekeillä on vielä osien kiinnitys toisiinsa, jota olisin voinut tietty miettiä ennen kuin täytän osia ja ompelen saumat kiinni. Pojat toivoi, että kaikki osat on irroitettavissa, joten en muuta keksinyt kuin nepparit.  Nepparien ompelemisessa menee jonkunen ilta, niitä kun pitää kaikien kaikkiaan 24 kappaletta ommalla kiinni. Mutta nämä ihan varmasti valmiistuu PIAN!Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa