Ihanaa!! Hexagon -matto on valmis

Kylläpä lokakuu on ollut hyvä kuukausi, olen saanut valmiiksi monta työlästä projektia!

Kesälomani viimeisenä pätkänä, elokuussa, kävin Poppanavakasta hakemassa uusia matonkuteita. 
Mielessä oli Molla Millsin tapaan Hexagon -matto. Matto valmistui eilen illalla. Ihanaa!

Hexagon matto

  Kastelin kuteet ja kuivatin ulkona elokuun aurinkoisessa säässä.  (onpa ihanan näköistä ollut pari kuukautta sitten, nyt ulkona on hämärää ja märkää koko päivän, pahin ja pimein vuodenaika edessä)


Matto sai paikan paraatipaikalta, paikalta missä oli edellinen virkattu Aura -matto. Tuuletin Aura-mattoa ulkona kesällä kun huomaisin, että se lähti purkutumaan! Apua! Mutta onneksi olin jo todennut, että matto saa kohta mennä vaihtoon. Yritin korjata kohdan ja nyt matto odottaa uudelleen sijoituspaikkaa toisaalla. Siten sain oikein luvan kanssa mennä kudeostoksille.

Uudella matolla on kokoa 138cm-158cm. Kudetta meni ihan pikkasen yli 4kg. 
Koukku oli 10mm. Hexagon matto

(Maton värit hieman vääristyvät näissä kuvissa, pimeä päivä kaiken kaikkiian ei ole paras aika valokuvien ottamiselle. Parhaiten maton värit tulevat esiin ylimmässä kuvassa)

Nyt ei olekaan sitten yhtään virkkausprojektia kesken (ellei lasketa kolme-neljä vuotta sitten aloitettuja, ja laatikon pohjalle unohdettuja), mutta nou hätä! Ideoita on kyllä yllin kyllin, mm. pöytäliinaa, matto eteiseen ja joulukoristeita, vain muutamia mainitakseni.

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa