Ostin jotain muuta lankaa kuin Novitan!

Poikettiin Kodin1:ssä Yllätyspäivillä. Sieltä löytyi tarjouksesta Coatsin Red Heart Cotton Mix -nimistä lankaa. Normaalihinta ei sekään päätä huimaa, 1.99 eur, nyt tarjouksessa 0.99 eur /kerä. Lanka on minulle tuntematon niin kuin monet muutkin langat, paitsi Novitan. Olenkin ollut tämän vuoden kestäneen virkkuuharrastuksen ajan oikein Novitan suurkuluttaja. Olisikohan jo aika tutustua muihinkin lankamerkkeihin?

Tuoteselosteen mukaan Cotton Mix -langassa on 50 % puuvillaa ja 50 % akryylia. Kerässä (50g) on noin  150 metriä lankaa. Tiheys 24 s ja 30 krs = 10 x 10 cm.  Puikko- ja koukkusuositus on 3,5 mm.

Ostin lankaa 10 kerää, kuusi kerää vaaleanpunaista, kaksi kerää sinistä ja kaksi vihreää. Hinnaksi tuli 9,90 €. Ei paha! Mutta langan laadusta minulla ei ole mitään käsitystä, mutta eiköhän se selviä vain kokeilemalla.

Käyttökohde langalle löytyi heti. Ajattelin virkata vauvalle mekon, yksi ohje olisi jo katsottuna, mutta täytyy vain tarkistaa pystyisikö tällä langalla korvata ohjeen langan.

Huomenna suuntaan Lankamaailmaan etsimään lankaa toiseen mekkoon vauvalle ja liiviin itselleni. Ihanaa!

Kommentit

  1. Langat on ihania! Ja virkkaus! Itsellenikin Novita on vielä se kaikkein tutuin, mutta eiköhän harrastuksen edetessä tule muitakin merkkejä koukulle.

    VastaaPoista
  2. Ahkera langan etsijä löytää myös hyviä aleja! Olispa kaikki ihanuudet aina eurolla ;)
    -Maarit

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa