Virkatut sukat - Baseline Socks

Nämä ihanuudet ovat toiset sukkani lokakuun sukkien yhteisvirkkaukseen. Ensimmäisistä sukista ja käynnissä olevasta yhteisvirkkauksesta voi lukea täältä.

Tämä sukkamalli on Baseline Socks. Suunnittelija on australialainen Deanne Ramsey, Addydae Designs. Aivan mahtava sukkamalli! Olen ihan myyty!


Langan ostin Yarndaleista. Kyseessä on John Arbonin Knit By Numbers 4ply. Tästä langasta tuli kertaheitolla ihan suosikkini. Lanka on aivan käsittämättömän ihanan pehmeää. Se on 100 % merino villaa Falklandin saarilta. Nyt harmittaa, että ostin vain kaksi vyyhtiä näitä sukkia varten.


Tämä sukkamalli on jotenkin todella oivaltava. Ensiksi ajattelin, että tuleekohan tästä mitään? Mahdanko ostata tehdä? Totta vie osasin! Ohje on hyvin kirjoitettu, ja malli on kuitenkin helppo vaikka ensi näkemältä näyttää haastavalta. Todellakin suosittelen kokeilemaan! Näistä sukista tuli kyllä heti suosikkini. Tykkään todella paljon tästä harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä. Tykkään myös sukan edessä olevasta kohopylväsmallista. Sukat ovat todella pehmoiset ja lämpöiset.


Nähtäväksi jää kuinka nämä kestävät kulutusta. Langassa kun ei ole sukkalangoista tuttua vahviketta, nylonia, yhtään. Ehkä yritän kävellä näillä ihan hissukseen tai pidän niitä vain jalassa iltaisin kun istun sohvalla virkkaamassa :)

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa