Virkkurin kuosikalenteri - tekemistä joka kuukaudelle!

Tajusin tässä äskettäin, että olen jo vahingossa suunnitellut koko vuoden virkkaukset. 
Ja se tarkoittaa sitä, että ihan ex-tempore jutut taitaa jäädä tältä vuodelta väliin. Minulla on nimittäin kaksi koko vuoden kestävää projektia nyt aloitettuna.

Ensimmäinen liittyy Molla Millsin Virkkurin kuosikalenteriin 2018. Ostin ko. kalenterin Kädentaidot-messuilta, ja siitä se idea sitten lähti. Kalenterissa on joka kuukaudelle uusi virkkauskuosi ja minä virkkuumanialainen sain ajatuksen, että minähän virkkaan joka kuukausi kyseisestä kuosista jotakin. Hupsista!Huhtikuulle asti on suunnitelmat jo selvillä. Osa töistä on isompia ja osa pienempiä. Pyrkimyksenä on, että saan työn aina valmiiksi ko. kuukauden aikana. Mutta elämä kun on välillä arvaamatonta, niin voipi olla, että jokunen työ venyy ja jää ehkä jopa kesken. Mutta stressiä en aio asiasta ottaa, virkkaamisen pitää kuitenkin olla kivaa ja rentouttavaa! 

Tammikuun työn aloitin jo joulun tienoilla, ja nyt se odottaa enää viimeistelyä. Helmikuun työtä aloittelin jo viime viikonloppuna. Maalis- ja huhtikuun työtkin on periaatteessa jo suunniteltu, mutta lankojen värit pitäisi vielä valita. 

Tammikuun työ oli hyvässä vauhdissa jo vuoden vaihteessa.

Blogissa tulen aina esittelemään sitten kunkin kuukauden valmiin työn. Instagramissa voi seurata myös töiden mahdollisia vaihekuvia.

Toinen koko vuoden projekti liittyy virkattuihin kukkiin, kirjoittelen siitä oman jutun myöhemmin. Instagramin puolella on siitäkin projektista vaihekuvia jo nähtävillä.

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa