365 päivää virkattuja kukkia

Tässä on nyt se toinen koko vuoden kestävä virkkausprojektini. Tämä on projekteista haavoittuvaisempi, sillä jos tästä jään pahasti jälkeen niin veikkaan että kuromaan en pysty.

Kyse on 365 virkatusta kukasta tänä vuonna. Hullua, eikö totta?

Tammikuun 31 kukkaa 

Ensimmäisen viikon kukat
Seuraan Instagramissa australialaista Emilyä (The Loopy Stitch), joka on tämän hullun idean takana. Hän aloitti tämän vuoden postauksella, jossa hän kertoi suunnittelevansa joka päivä yhden virkatun kukan ja jakavansa ilmaisen ohjeen instagramissa. Minä kun olen helposti innostuvaa sorttia, niin yhtäkkiä huomaisinkin olevani kukkia virkkaamassa. Hupsista!


Viikon 2 kukat


Hullua tässä on myös se, että idean keksijällä ei ole vielä itselläänkään varmuutta siitä mitä näistä 365 kukasta sitten vuoden lopussa tehdään. Hän on väläytellyt ajatusta shaalista/ torkkupeitosta. Minulla on itselläni muutama ajatus,  mutta saa nähdä mihin päädyn vuoden lopussa ja kuinka monta kukkaa olen oikeasti saanut aikaiseksi. 

Viikon 3 kukat
Uskokaa tai älkää, mutta tämä on oikeasti hullua ja hauskaa, ainakin vielä ensimmäisen kuukauden ja 31 päivän jälkeen :)

Viikon 4 kukat
Ensimmäisellä viikolla virkkasin kaiken värisiä kukkia. Toiselle viikolle valitsin kolme väriä ja jatkoin samalla tavalla viikolla kolme ja neljä.  Aina välillä pohdin, että pitäisikö miettiä joskus kuukauden väriteema etukäteen? Vai valitsenko värit joka päivä fiilispohjalta? Toistaiseksi mennään nyt viikko kerrallaan.


Lankana kukissa on Dropsin Muskat ja koukku on 3,5 mm.


Kommentit

  1. Ihania kukkia. Tsemppiä tekemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Karoliina, nyt vasta huomasin kommenttisi! Pahoittelut! Mutta kiitos, vielä ainakin riittää intoa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa