Virkatut nallet

Tuntuu, että en ole pitkään aikaan saanut mitään valmiiksi. Monta projektia on ollut työn alla useita viikkoja. Mutta nyt ikuisuusprojekteiltakin välillä vaikuttaneet alkavat valmistumaan.

Nämä nallet ovat valmistuneet maaliskuun puolella, mutta molemmat meni lahjaksi, joten ovat olleet hys hys -projekteja tähän asti. Muutkin projektit ovat ihan kohta valmiit; villatakki -projekti on langanpäätteilyitä vaille valmis ja laukku-projekti odottaa hihnojen viimeistelyä.  Joten niistä kuulette ihan kohta lisää.  Kuten myös suunnittelemistani pehmoista ja amigurumi balleriinasta. Näistä on jo esimakua Instagramin puolella. Hui kuinka jännää!

virkattu nalle

Näitä nallekaveruksia aloin miettimään jo alkuvuodesta.
Olin joskus aikaisemmin törmännyt näihin ihanuuksiin Ihan Oikeassa Blogissa.

Ruskea nalle matkasi työkaverini vastasyntyneelle vauvalle ja sininen nalle omalle pojalleni nimipäivän kunniaksi (kun hän on useaan otteeseen todennut, että hänellä ei ole äidin tekemää nallea, vaikka sisauksilla on. Auts!)

Molemmissa nalleissa on kahta eri lankaa. Hyödynsin lankavarastoni jämiä. 
Lankoina on Novitan Luxus Cotton ja Tennessee. Koukku oli 2,5 mm. 
Pinkki huivi on neulottu Blend Bamboosta ja musta huivi Cataniasta, puikoilla 3,5 mm.
Ohje löytyy täältä.

Tykkään tehdä näitä pehmoja, mutta en ole koskaan pitänyt osien yhdistämisestä. Näiden kaverusten kohdalla tajusin, että en ole vaan osannut! YouTube on täynnä mahtavia ohjevideoita, joita lähdin selailemaan ennen kuin aloitin osien yhdistämisen. Ja WAU! Ei se niin kauheata olekaan, kun on vaan oikea tekniikka. Tässä linkki yhteen hyvään videoon. 

  
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa