Virkatut LittleBigPlanet hahmot - Oddsock & Sackboy


Tässä nämä poikien pehmot. Poikien lempipeli PlayStationilla on LittleBigPlanet. Äiti ei siitä mitään ymmärrä, mutta sentään voin osallistua poiken harrastukseen virkkaamalla heille pelin hahmot!

Ruskea on siis Oddsock (Outosukka). Ohje siihen löytyi täältä. Lankana Novitan Luxus Cotton ja koukku 3,5mm. Kieli on kuumaliimattu askarteluhuovan pala.

Vihreä on Sackboy (Säkkipoika). Pelissä se on oikesti ruskea, mutta koska sopivaa ruskeaa (ei kutittavaa) ei löytynyt lankahyllystäni, niin poika päätyi vihreään, joka on myös hänen lempivärinsä. Ohje säkkipoikaan löytyi täältä. Lanka on Novitan Tennesseetä ja koukku 3,5mm. Kieli on myös kuumaliimattu askarteluhuovan pala, vetoketjun takana on kankaanpala myöskin, koska poika halusi että vartaloon laitetaan täytettä.

Outosukka oli helppo ja nopea tehdä. Säkkipojassa oli enemmän näpertämistä ja sen kädet oli todella haastava tehdä. Olin jo ihan varma, että koko pehmo menee pilalle käsien takia, mutta kun sain pehmon kasaan, niin siitähän tuli hieno!

Nämä valmistui jo pari viikkoa sitten. Tänään käytiin syksyisessä metsässä kuvailemassa lasten kanssa. Pojat auttoivat asettelemaan pehmoja vaikeisiinkin paikkoihin. Pari tuntia metsässä meni hujauksessa ja kamera on täynnä hyviä kuvia pojista, Outosukasta ja Säkkipojasta.
Kuva: @samuhovi
Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa