Kyllä minusta vielä neuloja tulee...ehkä...

On niin monta projektia kesken, ettei mikään valmistu. Enimmäkseen olen työstänyt tätä neulottua  tyynynpäällistä! Teen ihan yksinkertaisesti helmineuletta, mutta nytkin huomasin muutaman väärän silmukan pari kerrosta alempana, enkä osaa niitä korjata. Onneksi tänään on taas Kässäkerho niin saan taas neuvoja ja korjausapua. 


Tykkään todella paljon tästä Kerästä ostamastani langasta. Lanka ei edes kärsinyt siitä, että aloitin ja purin työn kolme kertaa. Lanka on Debbie Blissin Bella ja pyöröpuikot 4 mm. Puikot on muuten minun ensimmäiset bambupuikot! Aloitin kyllä pitkillä puikoilla (nekin 4 mm), mutta vaihdoin Kässäkerholaisen suosituksesta bambuisiin pyöröpuikoihin (onneksi niitäkin löytyi heti Kerän hyllystä). Neulominen kieltämättä sujuu ihan eri tavalla!

Täytyy kyllä myöntää, että en ole täysin tyytyväinen kädenjälkeeni tässä tyynyssä. Varsinkin alussa on ihmeellisiä harakanvarpaita siellä sun täällä, mutta eikös harjoitus tässäkin tee mestarin? Meinasin purkaa työn jo neljännen kerran, mutta sitten päätin virheiden antaa olla ja osan saan ehkä piilotettua tyynyyn tulevalla kukkakoristeella. Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa