Koukussa ruutuvirkkaukseen

Viime viikon aikana olen saanut tosi vähän aikaiseksi. Onneksi keskiviikkona oli Kässäkerho niin sain yhtä tyynynpäällistä eteenpäin. Muuten olen ollut iltaisin tosi väsynyt, jopa virkkaamiseen. Nyt viikonloppunakin tartuin koukkuun vasta sunnuntaina iltapäivällä! 

Kaivoin esiin keväällä aloittamani ruutuvirkkaustyön. Itse asiassa aloitin sen kahteen otteeseen. Ensimmäinen pätkä oli harjoittelua, koska en oikein osannut lukea ohjetta, joten ekasta versiosta tuli vähän hassu. Kuva siitä alla.


Tässä sitten uusi yritys! Onneksi töissä on yksi virkkaustaitoinen työkaveri (en ollu tässä vaihessa vielä Kässäkerholainen), jolta menin kysymään neuvoa. Vaihdoin tässä toisessa yrityksessä koukkuakin pienemmäksi (1.25 mm), ekassa koukku oli 2.5 mm. Heti alkoi näyttämään paremmalta ja virkkaaminen tuntui helpommalta. Keväällä sain tästä toisesta versiosta alaosan valmiiksi, ja tänään virkkasin lasten mummilassa ollessamme viimeiset kuusi kerrosta.


Mikä tästä sitten tulee? En tiedä vielä. Aluksi meinasin, että verho, mutta veikkaan, että tyydyn kuitenkin alkuun vain tyynynpäälliseen :) 


Yhteen tälläiseen ruutuun tulee ruusukuvio. 
Löysin ohjeen aikoja sitten Avotakan nettisivuilta. 
Lankana on kalalanka. 


Kommentit

  1. Kivannäköinen ruutu tulossa. Minullakin on ruutuvirkkausta koukulla parhaillaan monen muun käsityön lisäksi. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa