Neulenurkka - Suomen Kädentaito -messujen kohtaamispaikka

 Kädentaitajien vuoden odotetuin tapahtuma lähestyy!

Tampereella järjestetään Suomen Kädentaidot -messut 18.-20.11.2022. Tämä tapahtuma on ollut itselleni kyllä jo monta vuotta ollut odotetuin tapahtuma, valonpilkahdus marraskuisessa pimeydessä. 

Messuilla on tunnetusti todella paljon näytteilleasettajia sekä erittäin runsaasti kävijöitä. Messut ovat takuuvarma ideoiden ja inspiraation lähde upeine osastoineen mutta myös ohjelmanumeroineen.  Monet  tekevät varmasti messuilta myös löytöjä pukinkonttiin. 

Itseäni kiinnostaa eritoten tänä vuonna suomalaisen lampaan villa, ompelu, keramiikka ja neuleystävien  tapaaminen. Tuohon ystävien tapaamiseen liittyen otin alkusyksystä yhteyttä messuihin ja ehdotin heille yhteistyötä ja kohtaamispaikkaa neulojille, virkkaajille, tubettajille ja seuraajille. 

Näin syntyi Neulenurkka!

Neulenurkka on kädentaitajien ja harrastajien yhteinen kohtaamispaikka. Alue, jossa voit tavata tuttuja neuleystäviä ja tutustua uusiin harrastajiin. Neulenurkassa järjestetään jokaisena messupäivänä myös ennalta sovittuja neulemiittejä. Neuletapaamisten järjestäjinä messujen kanssa yhteystyössä Virkkuumanian Heidi, Lankamanian Emma, Neulenurkan Niina ja Satu Neuletarinoista.

Neulenurkka sijaitsee A-hallissa Taito-kahvilan ja Taito-kadun vieressä osastolla A 869.

Lue lisää Neulenurkasta tästä

Lisää Neulenurkan ideasta ja sen synnystä (ja messulippujen arvonta) löytyy  minun viimeisimmästä YouTube -jaksosta, klikkaa tästä suoraan jaksoon! Arvontaan voi osallistua keskiviikkoon 3.11. asti. 


Oletko sinä tulossa messuille? Nähdäänkö Neulenurkassa? 

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa