Kesän ihanin virkattu jakku - Sandbar Cardi

Mikäs sen pareampi aika muistella kuuman kesän virkattua jakkua
kun joulukuun ensimmäinen päivä?  :)

Tämä jakku valmistui juuri sopivasti kesäkuun alussa kesän kuumiin helteisiin. Ihan mikään nopea projekti tämä ei ollut, johtuen viime vuoden käsivammasta, ja omista mokista.

Aloitin takin tekemisen maaliskuussa 2020, alkuperäisenä ajatuksena, että teen sen meidän kesän etelän matkaa varten. Toki matka peruttiin pandemian takia, mutta päätin takin silti tehdä. No, sitten tuli käsivamma, ja keskeneräinen takki jäi vuodeksi laatikon pohjalle.

Ohje on TL Yarn Craftisin ohje, se löytyy ainakin Ravelrystä
Lankana minulla takiassa on Dropsin Muskat, väri 08 (off white). Koukku 6 mm. 
Lankaa meni 570 grammaa.


Takista tuli kyllä juuri sellainen kun olin ajatellutkin! Vaikka välillä olin kyllä sen kanssa hermoromahduksen partaalla... Alkuun oli silmukoita kadoksissa, sitten virkkasin väärällä koukulla, ja mallikertakin oli väärin jossain kohtaa ja lopulta minulla oli kaksi samaa etukappaletta! Ihan käsittämätömtä!! Mutta loppuun asti taistelin ja sain itselleni ihanan kesäjakun!


Juttua tästä takista ja sen monista käänteistä myös seuraavissa YouTuben jaksoissa. Tässä takin aloitus (kohdasta 11:45), edistymistä tässa jaksossa, takki valmiina tässä jakossa


Tässä kyllä uurastus palkittiin, takista tuli just ihana ja se  oli hyvässä käytössä tämän vuoden kesähelteissä.  Seuraavaa kesää siis odotellessa!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa