Videoblogijakso 27 - manian vallassa....

 Hei taas!
Tässä uusimmassa jaksossa asiaa peitoista! Traveling Afghan on valmistunut ja uusi peittoprojekti on käynnistynyt. Käy katsmossa tästä linkistä miten tässä näin kävi :)

*******

Julkaisin viime viikolla oma ohjeeni, Roots the Square. Ohje löytyy blogista ja Ravelrystä.  Ensimmäisen viikon aikana ohjetta on ladattu 94 kertaa!! Ihan mahtavaa, kiitos! 

Iso kiitos myös ohjeen testaajille! Olette erittäin tärkeitä tässä suunnittelutyön prosessissa. Alla muutama kuva testaajien upeista neliöistä. 

Tein siis tuon Roots the Squaren osaksi minun Traveling Afhan peittoa. Se sopii mielestäni siihen täydellisesti, vai mitä? Tästä klikkaamalla pääset käsiksi kaikkiin peiton alkuperäisiin ohjeisiin. 


Tässä jaksossa esittelen loput neliöt, joita en aiemmissa jaksoissa vielä esitellyt. Klikka tästä niin pääset käsiksi muihin jaksoihin, joissa puhetta tästä projektista.

Tämä on neliö 19 ja sen on suunnittelut @simplethingscrochet


Numero 20 @sewrella käsialaa. 


Tämä ihana tähti on numero 22 ja sen on suunnitellut @flythedistanceco


Neliön 23 on suunnitellut @life.and.yarn


ja viimeisen neliön on suunnitellut @debrosse_nyc


Ja ai että tämä peiton reunus on IHANA! 
Sen on suunitellut ChiWei @1dogwoof


Peitto on 90 cm leveä ja 135 cm pitkä. 
Novitan seiska veikkaa meni yhteensä 2584 metriä ja 1427 gramma******

Tein yhden nopean mysteerimandalan. Sen suunnittelija on Sanita @brightbag, joka julkaisi instassa mandalasta yhden kerroksen joka päivä, 16 päivän ajan. Mandalasta tuli 38 cm halkaisijaltaan, ja käytin siihen Drops Muskat lankaa ja koukkua 4 mm. Siitä tuli ihana lisä minun kesäkeitaalle :)*******

Ja sitten työn alla oleva projekti, se on peitto, siis PEITTO!! Käy katsomassa videosta kuinka taas päädyin peittoprojektia tekemään.

Teen peiton kulmasta kulmaan virkkauksella ja siitä tulee, toivottavasti, noin  80 cm leveä ja 170 cm pitkä. Peitto koostuu 50 pienemmästä blokista, jotka yhdistän lopulta isoksi peitoksi. Siinä on yhteensä 10 riviä, joissa on 5 blokkia. 

Alla on peiton värimaailma. Lanka on Kaupunkilangan Kivijalka. Tuo lanka on 75 % villaa ja 25 % polyamidia. Kerässä on 200 g ja 100 metriä. Peitto tulee vanhimmalle pojalleni. Olen peittoa virkannut nyt kolme viikkoa ihan hurmiossa :) Uskon, että saan peiton valmiiksi tässä helmikuun aikana. Peitosta tulee kerrassaan upea! En malta odottaa sen valmistumista....


****

Ihanaa, kun olit mukana, jätä ihmeessä kommenti tai kysymys, vastaan mielelläni.
Nähdään taas pian, pysykää terveinä ja toivottavasti teillä on
aikaa virkkailulle tai muille harrastuksille

- Heidi- 

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa