Videoblogi jakso 26 - neliörakkautta!

 Moikka ja ihanaa uutta vuotta!
On kyllä ihan mahtavaa taas kuvailla näitä jaksoja ja virkata täyttä päätä :)

Tässä jaksossa esittelen muutaman pienemmän valmistuneen työn sekä kerron kahdesta työnalla olevasta. Tervetuloa seuraani, toivottavasti viihdyt, 

klikkaa tästä suoraan uusimpaan jaksoon!

******

Jouluna virkkasin tämän ihanan Baby Yodan, josta olen haaveillut jo tovin. Ohje on ihanasta blogista Spin A Yarn Crochet. Klikkaa tästä suoraan ilmaiseen ohjeeseen.   Minulla on tässä lankana Drops Muskat ja koukku on 3,5 mm. Ihana pikkuinen "välityö"


Toinen joulun aikainen välityöni oli uuteen kalenteriini nämä virkatut kannet. Ai että niistä tuli ihanat. Inspiraation sain näihin yhdeltä suosikkivirkkaajaltani, Emmalta, Lulu Loves Crochet -blogista. Klikkaa tästä suoraan ilmaiseen ohjeeseen. Minä käytin tässä työssä Drops Muskattia (yllätys!!) ja koukku on 3,5 mm. 

*****

Sitten keskeneräisiin töihin. Tämä Traveling Afghan on ollut kesken viime maaliskuusta asti, mutta nyt loppu häämöttää. Esittelen tässä jaksossa muutaman peittoon tulevan neliön sekä kerron niiden pingottamisesta sekä palojen yhdistämisestä.Yhdistän palat näkymättömällä saumalla ja tässä linkki yhteen invisible join videotutoriaaliin


No niin, tässä kuvat neliöistä joista kerron tässä jaksossa. 

Tämä on neliö nro14. Suunnittelijana @hookedhazelNeliön nro 15 on suunnitellut  @acrochetedsimplicity 


Neliö 16 on  @woodsandwool käsialaa.Neliön 17 takana on  @tlyarncrafts


Neliön 18 suunnittelija on @visuvio_craftsTämä neliö on minun oma design :)
Korvaan sillä yhden alkuperäisistä neliöistä. Ohje tähän tulossa jossain kohtaa...Tämä on neliö 6 ja suunnittelijana @coco.crochet.lee 
Aloittelin tätä jo keväällä mutta käsiongelmien takia jäi kesken.
 Mutta nyt tämäkin ihanuus on valmis!
Sitten toinen keskeneräinen virkkuuni on työ joka minun piti tehdä jo viime keväänä. Harmikseni se jäin silloin kesken, tai oikeastaan  en päässyt alku pidemmälle, mutta nyt joulun aikaan otin työn esiin, ja voi että olen rakastanut tehdä jokaista silmukkaa tässä työssä. 

Käytän tässä Novitan Wool Cotton lankaa (jota ei taida enää saada?) Se on 55 % merinovillaa ja 45 % puuvillaa. Teen tätä 5mm koukulla. 

Käy kurkkaan jaksosta lisätietoja tästä ihanasta projekstista, olen kyllä niiiin nauttinut näiden neliöiden tekemisestä, että!! Tässä linkki videossa mainitsemaani palojen yhdistamiseen. 
******

Joulun alla tein paljon makramee töitä. 
Pienet joulumuistamiset olivat nämä ihanat joulukellot. 
Sitten tein tämän ihanan (joulu)kuusen, joka toimi meillä joulukalenterina. 
******

Ihanaa kun katsoi, toivottavasti oli mukavaa!

Mukavaa talven jatkoa ja nähdään taas pian!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa