Wheel of Joy - virkattu joulukoriste

 Pitkästä aikaa täällä blogin puolella! Katselin tuossa blogin tilastoja ja ihan hurja määrä ollut vierailuja täällä syksyn aikana. Ihan mahtavaa, että virkkaaminen kiinnostaa!

Näin joulun alla mietitään paljon pieniä itsetehtyjä lahjoja ja myös koristeita omaan kotiin. Minä olen useampana vuonna tehnyt joulumuistamiseksi kuusenkoristeita sekä muita koristeita. 

Tämän vuoden muistamiset ovat vielä vähän vaiheessa, mutta onhan tässä vielä aikaa :)

Miettiessäni näitä koristeita ja muistamisia, hoksasin, että vuonna 2018 suunnittelemani kukkanen toimisi myös hyvin kausikoristeena. Joten virkkasin kukan punavalkoiseksi ja kappas se onkin ihan jouluinen. Samalla nimesin työn Wheel of Joyksi. Lankana näissä jouluissa versioissa on Catania ja koukku 3 mm. Mutta tähän käy varmasti mikä lanka vaan. Alkuperäisen version tein taannoin Dropsin Muskatista. 

Tein ohjeesta nyt myös pdf version ja se löytyy Ravelrysta ilmaisena latauksena. Tässä linkki ohjesivuun. Pääset käsiksi ohjeeseen myös ilman Ravelry-tiliä, tässä suora tiedoston latauslinkki.

Alkuperäinen ohje löytyy blogista, linkki tässä.

Tämä on helppo, neljän kerroksen pikkuvirkkuu. Ajattelin itse tehdä näistä koristenauhan joulupöytään sekä muutaman kuusen roikkumaan.  Väriä vaihtamalla tästä saa koristeen vaikka joka vuodenaikaan :) Suunnitelmissa on kesäksi tehdä tästä viirinauha meidän kesäterassille. 


Jos innostutte tätä tekemään, niin olisi erittäin kiva nähdä töitänne! Jos jaat työsi Instagrammissa, tägää minut @virkkuumaniassa tai käytä #WheelOfJoyOrnament tai #virkkuumania


Ihanaa joulun odotusta!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa