Videoblogi jakso 21 - pinkkiä, pinkkiä!

Ihan mahtavaa, että olet siellä, katsomassa vlogiani ja lukemassa näitä muistiinpanoja!
Kiitos! Elämme outoja ja vähän pelottaviakin aikoja, mutta onneksi on virkkaus / käsityöt ja mukavat videoblogit <3

Tässä linkki jaksoon, klikkaa tästä!  


*****

Ensimmäisenä esittelyssä tämä ihana makramee työ. Teimme hyvän ystäväni kanssa upeat makramee kukat. Videotutoriaali näihin löytyy tästä, ja käy kurkkaan tekijän IG-sivut tästä.
Teimme kukat Suomen Langan Moppari -nyöristä. Kukan halkaisija on noin 22 cm. 
Olen saanut valmiiksi kesälaukkuni. Ohje on Poseiden market bag, ohje löytyy mm. Ravelrystä, klikkaa tästä. Suunnittelijan löydät instagramista @knotsosquare
Lankana Dropsin Muskat ja koukku 4 mm. Lankaa meni 211 g eli ihan himpun verran 4 kerää. Tyttärelleni tekemäni hatun innoittamana, tein sellaisen myös itselleni. 
Tykkään hatusta, mutta hieman minua mietiyttää tuo lieri. Onkohan se liian iso? Mitä mieltä olet?
 Hatun ohje on Naturally Nora Crochet - blogista. Ohjeen voi ostaa Etsystä, klikkaa tästä. Lankana tottakai Dropsin Muskat, pinkkinä.

Sitten koukulla oleviin projekteihin!

Teen edelleen kesäkeitaallemme mattoa, mutta hyvin se edistyy. 
Kuteena minulla on Lankavan Frotee pörrökude ja koukku on 8 mm.Olen aloittanut myös kesäjakun tekemisen. Ohje on Sandbar Cardi, suunnittelijana TL Yarn Craftsin Toni. Lankana Dropsin Muskat, luonnon valkoinen. Koukku on 6 mm. Käy kurkkaan vlogista miten tämän on edistynyt!Tuli kamala tarve saada puuvillainen keväthuivi. Joten sellainenhan oli sitten koukulle otettava. Ohje on Foxtrot Shawl, ohje löytyy Ravelrysta. Suunnittelijana @rocketgrilcrochet  Ja kappas, lankana pinkki Drops Muskat, koukku on 5 mm. Tämä on pari kerrosta vaille valmis....Viimeisenä aloitettuna ja koko vuoden kestävänä projektina on peitto. Neliöistä tehtävä peitto.
Lisää tästä projektista löytyy erikoisjaksosta; käy kurkkaan tästä! Jos haluat tulla mukaan projektiin, niin hyvin vielä ehtii. Virkkuumanian Facebookista löytyy peittoprojektille ryhmä!

Kyse on Traveling Afghan -peiton yhteisvirkkausprojektista. Viikko sitten aloitimme ensimmäisestä neliöstä. Sen on suunnitellut Two of Wands.


Eilen, lauantaina, otimme koukulle neliön kaksi. Sen on suunnitellut Mamma Do It Yourself.Lankana minulla tässä projektissa on Novitan 7 veljestä ja koukku on 6 mm. 
Pinkin värikoodi 550 ja harmaan 048. Toivottavasti tykkäsit tästä jaksosta. Pidä itsesti huolta, niin henkisesti kuin fyysistekin. 
Ihanaa, että kevät on jo täällä ja kesäkin on ihan kulman takana. 
Mukavia virkkaus- ja käsityöhetkiä poikkeusoloista huolimatta!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa