Virkattu reppu - Wildrose backpack


Virkkasin itselleni kesärepun! Ihanan sellaisen!

Suunnittelija: Stephanie Jessica Lau @allaboutami
Lanka: LionBrand Yarns, 24/7 Cotton
Koukku: 3.5 mm ja 2.5 mm

Ohje löytyy ilmaiseksi, mutta myös maksullinen .pdf -versio on saatavilla Etsystä


Langat tilasin LoveCrochet.com verkkokaupasta. Lanka on LionBrand Yarnsin 24/7 Cottonia. Tämä on ensimmäinen kerta kun virkkasin LionBrandin langalla, ja täytyy sanoa, että erittäin mukava lanka olikin. Varmasti tulen tätä lankaa käyttämään uudestaan ja myös tutustumaan muihin ko. lankamerkin lankoihin.  Lankaa meni reppuun 325 g, eli reilut 3 kerää. 

Ohjeessa oli koukkukokona 3.75 mm, mutta en sellaista kokoa omista, joten päätin kokeilla suosikkikoukkuani, eli 3.5 mm. Ja toimi loistavasti. Löysähkön käsialani ansiosta pääsin ohjeessa annettuun tiheyteen. 


Reppua oli todella mukava virkata, se eteni jouhevasti. Virkkasin sen kahdessa viikossa valmiiksi. Toki varmasti valmistuisi nopeamminkin, jos virkkaustunteja vuorokaudessa olisi enemmän.
Tykkään repun ylä- ja alareunassa olevista kohosilmukoista ja yläreunan viimeistelystä, rapuvirkkauksella. Aivan loistava tekniikka, tuo rapuvirkkaus!

Nyöriä mietin etukäteen, että meneekö sen tekemisessä ikä ja terveys, mutta kun vauhtiin pääsi, niin se virkkaantui kuin itsestään. Nyöri tehtiin 2.5 mm koukulla ja sillä on pituutta noin 1,4 metriä. 
Tällä kertaa en tehnyt reppuun vuorta. Minulla on kuitenkin aina joku pussukka mukana, jonne saan pikkutavarat. Tein reppuun kyllä kännykkätaskun, josta tuli sen verran reilu, että sinne voi laittaa kännykän lisäksi bussikortin ja avaimet. Reppu viimeisteltiin vielä tasselilla! 
Oiva tilaisuus siis saada tähänkin työhön vähän pinkkiä  :)


Tämän repun kanssa on varmasti mukava kesällä reissailla!


Kommentit

 1. Tulipa upea, ihana värikin vielä! Jospa ensi kesäksi yrittäisi.. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin tosi paljon. Ilman muuta kannattaa tehdä :)

   Poista
 2. Oih! Tässä se on! Olen etsiskellyt virkatun repun mallia jo hetken - ja olen löytänyt erinäköisiä ja erilaisia, mutta en sellaista joka miellyttää mun silmää. Mutta tämä on juuri sellainen, tosi mun makuun. Kiitos ja niiaan niin syvään kuin kipeällä polvellani pääsen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa