Tunnelmia ensimmäisistä myyjäisistä ja Knit in Public -tapahtumasta

Virkkuumania uskaltautui ensimmäisiin myyjäisiinsä viime viikonloppuna! Tampereella järjestettiin ensimmäistä kertaa Tekasin Käsityöfestarit Pakkahuoneella. Minulla oli myynnissä muutamia kappaleita erilaisia virkkuutöitä ja äidilläni itse suunniteltuja ja ommeltuja Barbin vaatteita. 


Äitini osallistui ihka ensimmäisiin myyjäisiin maaliskuussa Barbin vaatteiden kanssa, ja olin siellä mukana ns. henkisenä tukena. Sieltä oikeastaan jäi kytemään ajatus, että miksi en minäkin. Ajatus muhi muutaman kuukauden, ja sitten törmäsin Facebookissa näihin festareihin. Nyt tai ei koskaan!

Varasin pöydän neljä viikkoa ennen myyjäisiä, eikä minulla ollut yhtäkään tuotetta vielä tuolloin valmiina. Siitä sitten alkoikin kunnon sarjatuotanto ja oikeastaan kolmen viikon aikana sain kaikki tuotteet valmiiksi. Yksi tuotteista oli laukkukorut, joista kerron täällä enemmän. Sitten oli pussukoita ja Kissa -pehmoja. Kirjoitan niistä lähipäivinä omat jutut. Facebookista löytyy myös muutamat "tuotekuvat". 

Myynti näissä myyjäisissä meillä molemmilla jäi todella pieneksi, mutta fiilis hyväksi. 
Seuraavat myyjäiset on jo kalenterissa :) 


**************

Toissa viikonloppuna (10.6.)  vietettiin 13. kerran maailmanlaajuista Knit in Public -päivää. Virkkuumania pisti pystyyn ensimmäisen tapahtumansa tämän tiimoilta. Perustin tapahtuman Facebookiin ja tapahtuma saikin 14 kiinnostunutta. Hienoa!

Tämän kesän yksi aurinkoisimmista päivistä sattui juuri tälle lauantaille. KIP -päivän aloitin neuletapaamisessa Lankaputiikki Silmukassa ja siitä klo 15 siirryin Koskipuistoon odottelemaan muita KIPpilaisia. Kyllä meitä siinä kolmituntisen aikana oli kymmenkunta neulojaa ja virkkaajaa. Mukavaa oli! Ainoastaan tuo nurmikolla istuminen kävi tottumattoman fysiikalle :)
Loppuillasta aloimme suunnittelmaan KIP-tapahtumia pitkin kesää eri puistoihin.
Katsotaan saadaanko joku vielä kalenteriin tälle kesälle...


KIP-päivää vietettiin kaikkiaan 54 maassa ja rekisteröityneitä tapahtumia oli 1125. 
Suomessa niitä oli 12 kappaletta. 
Virkkaus- ja neulomisintoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa