Visiittini Kädentaidot -messuilleTämä taisi olla (vasta!) neljäs vierailuni Kädentaidot -messuille. Tämä oli ensimmäinen kerta kun edes vähän valmistauduin messuille. Aikaisempina vuosina olen vain haahuillut silmät pyöreinä ympäri messuhalleja. Nyt edelleen kyllä etenin silmät pyöreinä ihastuksesta ja ihmetyksestä, mutta mukana oli tällä kertaa ripaus suunnitelmallisuutta. Silti jäi paljon näkemättä. Ensi vuonna varaan messuvierailulle kyllä kaksi päivää. 

Valokuvia tuli otettua vähän, koska en vaan tajunnut. Kaikki aikani ja keskittymiseni meni osastojen, ihanien käsitöiden, tarvikkeiden ja lankojen ihasteluun. Pitänee ensi vuonna treenta tuota valokuvaus puoltakin. Jos haluaa fiilistellä ihanilla kuvilla, kattaa kurkata ainakin seuraavat blogit

Mutta messupäivä oli siis erittäin mukava päivä!
Mukaani lähti kaikki mitä olin etukäteen ajatellutkin ja tietenkin vähän jotain extraa. 

Taitoliiton -osastolta tilasin messutarjouksessa olleen Taito -lehden. Kaupanpäälliseksi sain kudontakehyksen ja viimeksi ilmestyneen lehden. Lehti on jo luettu kannesta kanteen, siinä oli kyllä todella mielenkiitoisia juttuja, mm. tuosta kundontakehyksestä. Sitä on ihan pakko päästä kohta kokeilemaan. 

Ostoslistallani oli hihnoja (virkkuujuttuihin, jotka ovat vasta mielessä suunnitteluasteella), ja olin jo melkein epätoivoinen kun en mistään meinannut niitä löytää. Kunnes löysimme tiemme Cosecha -osastolle. Ja onneksi tulin kysyneeksi, että mistä he saavat/ostavat hihnat. Kuulemma tekevät ne itse ja kaiken lisäksi myyvät niitä. Olin onnessani! Mukaani lähti alkuun neljä hihnaa. Nyt vaan pitäisi löytää aikaa suunnittelulle ja tekemiselle. 

Suomen Lanka -osastolta mukaani tarttui Liina Kalalankaa kahdessa sävyssä. 
Näistä on tiedossa jossain kohtaa laukkua/pussukkaa. 

Suomalainen lampaanvilla. Olen siihen ihastunut tekemieni lapasten myötä. 
Ostin kaksi vyyhtiä Honkarinteen tilan -osastolta. 

Juuri ennen postumistamme messuilta, törmäsimme Vuonue ja Viipsinpuu -osastolle. Ai, että miten ihania maatiaskanansulista tehtyä koruja! 


Lankavan osastolla ei ollut myynissä juuttinarua, mutta onneksi pääsin ihmettelemään ja hiplaamaan  sen värikarttaa. Yhteen projektiin pitäisi väri valita. Hhhmm... vaikea valinta...Mukaani messuilta tarttui myös
*muutama rulla washiteippiä Teippitarhan -osastolta
*himmelin tekemispaketti Raahen Taitopajan -osastolta
*"timantteja" Helmimeren osastolta
*Heijastavan sydämen tekemispaketti Taito Pirkanmaan -osastolta
*Sinooperin osastolta tarvikkeita joulukortteja varten.
*100 virkattua pitsikukkaa -kirja 

Messuilla oli suuresta ihmismäärästä huolimatta mukava tunnelma. Ruokaa (riisipuuro ja sekahedelmäsoppa oli nami nami! ) ja kahvia sai suuremmin jonottamatta. 

Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan ja kahdeksi päiväksi!


******************

Tässä alla muutama kuva joka tuli napattua.

Annarikka Qvistin ihanat nuket
Honkarinteen tilan lankoja


Teippitarhan valikoimaa
Vuonue ja Viipsinpuun sulkakorut

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa