Keskeneräiset neuletyöt

Taidanpa käydä vaihteeksi läpi keskeneräiset neuletyöni.
Niitäkin on jokunen. 

Yhtään keskeneräistä virkkuuta en ole työn alle vielä ottanut.  Yksi uusi projekti on vielä kesken, tosin vain langanpäättelyjä ja yhdistämistä vaille valmis. Haluaisin kyllä aloittaa heti uuden virkkuutyön, virkatun kolmiohuivin. Sopivaa ohjetta en ole tosin vielä löytänyt, joten se projekti on vielä odottavassa tilassa. Hyviä virkatun huivin ohjeita saa minulle ehdotella :)

Hyvää ohjetta odotellessa, voikin tutkia mitä keskeneräisiä neuletöitä löytyy.Yllä olevan ihanan pinkin huivin olen aloittanut viime vuoden helmikuussa.  Langat (Louhittaren Luolan Ilmatar) ostin Käsityömessuilta marraskuussa vuonna 2014. Kyseessä on Veera Välimäen Pop-huivi. Siis apua, tällainenkin aloitus löytyy!! Tämä on ollut kesken vuosia. Muistan, että langat ostin Käsityömessuilta jo vuonna 2013.  Nyt kun vaan löytäisi jostain jemmasta vyötteet, että tietäisi minkä langan kanssa on tekemissä.  Huivia neuloin 2014 keväällä. Mallina on Bryum. Tykkään todella paljon tuosta neulepinnasta tässä mallissa. Haluan ehdottomasti saada tämän vielä valmiiksi.Tämän aloitus ajankohtaa en edes muista. Sen muistan, että ostin langat (Langin Seta Tweed) Kerästä ja ajatuksena oli ottaa huivi välityöksi. Kyseessä on siis Lacy Baktus, jollaisen olen kerran aikaisemminkin tehnyt.  Huivi on yksi suosikeistani!Tästä piti tulla kesäpaita, viime kesänä. Lankana Katia Arte.Ja oi, tästä piti tulla mekko! Lankana on Rowanin all seasons chunky ja mallina langalle suunniteltu Persephone -mekko.  Olen tämän aloittanut kesällä vuonna 2013. Etukappale on valmiina, ja näköjään takakappeen alaresori. Tämä voisi olla kiva saada valmiiksi vaikka tulevaksi kesäksi!


Tässä samalla tätä kirjoittaessani kirkastui ajatus! Viimeistelen uuden virkkuuprojektin, ja odotellessani hyvää huivin virkkausohjetta, työstän näitä neuleita. Aloitan tuosta Lacy Baktuksesta, sitten voisi ottaa käsiin tuon Bryumin ja sitten tuon mekon. Tietenkin aina välillä myös ompelen. 
Eikö kuullostakin hyvältä suunnitelmalta?


Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa