Hei, meillä virkataan! Töissä!

On minulla vaan mahtava työpaikka! Siellä saa virkata luvan kanssa!
Johtajataremme luki kesällä jutun siitä, kuinka käsillä tekeminen (esim. virkkaaminen) palaverissa auttaa keskittymään. Siltä istumalta päätimme, että syksyllä alamme virkkamaan kokouksissa. 

Toimistomme väestä minä ja se toinen käsillä tekijä tietenkin innostuimme ideasta valtavasti. Päätimme, että tehdään isoäidinneliöitä ja teemme niistä torkkupeiton toimistolle. Laskimme, että ainakin 240 palaa tarvitaan. Siinä on hommaa meidän viidentoista henkilön tiimille, joista ehkä lopulta viisi henkilöä oikeasti niitä paloja virkkaa. 

Kesälomien jälkeen ajattelin virittää porukkaa edessä olevaan projektiin värityskuvilla. Idean värityskuviin sain täältä. Virkkasin isoäidinneliön ja otin siitä kopioita. Ihanat työkaverit saivat sitten väritellä niitä mielensä mukaan viikkopalaverissa. Ja aika hienoja niistä tuli. Valmiit väritystyöt koristavat taukotilan seinää.

 


 Itse virkkaamiseen päästiin maanantaina. Oli se vaan outoa virkata työajalla, mutta ihanaa! Ne, jotka jotenkin osasivat virkata, tarttuivat koukkuun rohkeasti. Muutama haluaa saada vielä yksityisopetusta. "Opetushetkiä" pidämme kun sopivia hetkiä ilmaantuu, esim. kahvitauoilla (kun niitä vaan ehtisimme pitämään).Maanantaina tuli jo kommenttia eräältä, että pakko mennä kotiinkin ostamaan koukku ja lankaa! 
Niin koukuttavaa puuhaa se on! Mutta senhän me virkkausaddiktit jo tiedämme. 

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa