Vaihteeksi virkattuja koreja

En olekaan pitkään aikaan virkannut koreja. Peiton palojen yhdistämiseen kaipasin jotain pientä väliprojektia. Korin virkkaaminen on juuri sopiva sellainen.

Nämä kaksi mustaa koria virkkasin Molla Millsin Virkkuri -kirjan ohjeella neliökori. 
Kuteena on Lankavan Esteri ja koukku 8mm.


Korit tuli ihan tarpeeseen. Laitoin ne takan päälle, jossa miehellä on tapana säilyttää kaikenlaista tavaraa. Avaimet, kuulokkeet, pienet taskulamput ja kamerat saivat nyt hyvän säilytyspaikan. Kunhan vaan mies oppii laittamaan tavarat koreihin, eikä niiden viereen :)

Samalla aloitin takanpäällisen freesaamisen. Kukka on jo hävitetty ja Iittalan Nappi tuikkualustat myynnissä. Hankinassa on uusi viherkasvi ja uudet tuikkualustat. Ajattelin Iittalan kastehelmi sarjaa. Virkattu taulu päätyy jossain vaiheessa seinään kiinni (kunhan muutkin "taulut" valmistuvat).Mustia koreja virkatessani, tyttö tietenkin kiinnostui asiasta. Hän halusi itselleen myös korin. Ja tietenkin halusi valita kuteet ja mallin itse. Hän päätyi pinkkiin Esteri-kuteeseen ja lilaan trikookuteeseen. Malliksi hän valitsi Molla Millsin vinoraitakorin. Koukku oli 10mm.

Tätä oli kiva virkata, vaikka käsi kipeytyi. Mallikerta on kiva, mutta lila kude oli tosi paksua ja kympin koukku oli lyhyt ja painoi minua kämmeneen niin, että siinä on nyt mustelma. 
Tytön Rapsu -koira sai hyvän pesän itselleen.
Koreja on tulossa vielä lisää.... ainakin vessaan, eteiseen ja yhdelle kaverille!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa