Hyvää Uutta Vuotta 2013

Kylläpäs bloggaus "taukoni" kestikin, 4 kuukautta!! Syksy oli rankkaa työn, perheen ja raksan kanssa, varsinkin raksan kanssa. Menetin ihan täysin mielenkiintoni koko talon rakentamiseen sekä siihen liittyviin käsitöihin. En ole sitten syyskuun alun koskenutkaan peittoon, tyynynpäällisiin tai maton alkuun. Itse asiassa en ole virkannut neljään kuukauteen. Oho!!!

Sen sijaan heräsi valtava tarve tehdä itselle jotakin, ja neulomalla! Kuin tilauksesta, eräs Kässäkerholainen teki siksak-hametta, johon suorastaan rakastuin. Minäkin haluan sellaisen! Onneksi Novitan Syksy 2012 -lehdessä oli siksak- hameen ohje. Valitsin hameen langaksi Puron ja tämän Kässäkerholaisen avustuksella laskin tarvittavat aloitussilmukat. Ja sitten vaan neulomaan!

Reilussa kuukaudessa sain hameen "valmiiksi". Muuten hyvä, mutta kavennusten jälkeen hameesta tuli liian pieni. Juuri lantioni leveimmästä kohdasta tietenkin. Silmukat irvistävät tosi rumasti. Hame on odottanut nyt 2 ½ kuukautta purkuoperaatiota. Sellainen 20 cm pitäisi purkaa, tuohon kuvassa olevaan silmukkamerkkiin asti. Olkoon tämä vaikka sitten uuden vuoden lupaukseni, ainoa sellainen, että puran tarvittavan määrän ja teen uudestaan. 


Niin ja uuteen kotiin emme siis päässeet muuttamaan vuoden 2012 puolella. Muutto näillä näkymin tulee olemaan vuoden 2013 maaliskuussa. Peitto ja tyynynpäälliset eivät tule olemaan valmiita siihen menessä, sen uskallan sanoa. Nähtäväksi jää mitä saan valmiiksi, ehkä virkatut matot, ainakin.

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa