Neulotut marssilaiset
Tässä ne nyt on! Poikien marssilaiset.

Ohje on kirjasta Unileluja, pehmoeläimiä & nukkeja, 60 virkkaus-ja neulemallia. Samasta siis kuin vähän aikaa sitten valmistunut marakatti. Näitä oli ihan mukava tehdä, tosin kahden samanlaisen pehmon tekeminen saattaa välillä kyllästyttää. Nopeuttaakseni valmistumista tein marssilaisten antennit/tuntosarvet putkineuloksella ja yksivärisinä. Ohjeessa oli tasona väriä vaihdellen ja sileää neuletta. Mielestäni putkineulos onnistui tässä kohtaa hyvin.

Lankana marssilaisissa käytin Novitan Nallea, vartalossa kaksinkertaisena, tuntosarvissa yksinkertaisena. Puikot oli 3½ mm.

Nyt vaan täytyy toivoa, että antennit ja silmät on tarpeeksi tiukkaan ommeltu kiinni, sen verran kovaa kyytiä marssilaiset saivat poikien käsittelyssä.

Tällä sairaslomaviikolla, kun vihdoin jaksoin muutakin tehdä kuin maata, tuli todella paljon istuttua sohvalla ja katsottua läpi syksyn ja alkuvuoden lemppariohjelmat digiboksilta ja tietty virkattua ja neulottua! Oli tosi ihanaa saada nämä marssilaiset valmiiksi, olinhan niitä tehnyt kuitenkin alkuvuodesta asti. Voipi olla, jos vaan vielä jaksan, niin tänä iltana valmistuu nuken peitto.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa