Mittarimadot ja uusi peitto työn alla

Kylläpä aika rientää, siitähän on jo melkein kuukausi kun viimeksi sain tänne jotain päivitettyä. Suurin syy lienee taloprojektimme. Paljon on aikaa käytetty suunnitteluun ja budjetointiin ja vihdoin tällä viikolla saadaan rakennuslupahakemus jätettyä. Sitten helpottaa, hetkeksi!

Jotain kyllä olen saanut virkattuakin, ihme kyllä! Nämä mittarimadot tein pojille. Ohje löytyi Crochet me -sivustolta, joka oli minulle ihan uusi tuttavuus. Täytyy vielä ajan kanssa tutustua sivustoon, pikaselailun perusteella näytti siltä, että monta ihanaa ohjetta odottaa ottajaansa!

Lankana käytin 7 veljestä, pojat saivat itse valita värit.

Keväällä olin aloittanut torkkupeiton teon dominoneuletekniikalla. Kesällä yritin jatkaa ihan lähtökuopissa olevaa tekelettä. Mutta mutta, neulominen takkusi ja takkusi, ja inspiraatio oli todellakin hukassa. Sitten muistelin toista  keskeneräistä nuken peittotekelettä (virkattuja kuusikulmioita), joka myöskin takkusi. Värit eivät miellyttäneet, niistä tuli jotenkin levoton olo. Ja hups keikkaa, päätinkin hylätä dominopeiton ja tehdä niistä langoista virkatun kuusikulmiopeiton. Näitä kulmiota nyt virkataan sitten ihan maniassa : ) Joku satakunta näitä varmaan täytyy virkata ja toivottavasti valmista on viimeistään sitten kun meidän talokin on valmis! Olohuoneen sisustus suunnitellaan tämän peiton mukaan... : )Päässä muhii  jo uudet torkkupeittoideat. Jos vaikka lapsille saisi sellaiset virkattua tai neulottua, kirkkaissa väreissä, vaihteeksi!

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa