Virkatut kämmekkäät Pokemon tyyliin


virkatut pokemon kämmekkäät


Poikien pienehkö Pokemon villitys näkyy myös virkkuissani.  Pinterestissä törmäsin virkattuihin Pokemon -kämmekkäisiin, ja satuin vilauttamaan niitä pojille. Siitähän sitten seurasi pyyntö (=vaatimus), että "äiti, tee minulle Pokemon kämmekkäät!" 

Vihdoinkin viime viikonloppuna pääsin lankakaupoille. Piti löytää valkoista ja punaista ei-kutittavaa lankaa. Taito Pirkanmaan myymälästä Verkarannasta löytyi juuri sopiva; Sandnes Garnin BabyUll Lanett, 100 % merinovilla. Tein kämmekkäät kaksinkertaisesta langasta ja 3 mm koukulla.
Tumman harmaa (kun jostain syystä unohdin ostaa mustaa) lanka on Novitan Alpaca Luxus, jota olen joitakin vuosia sitten hamstrannut, mutta käyttöön asti ei ole päässyt. 

Kämmekkäiden ohje on Molla Millsin Virkkuri 3 -kirjasta. Sovelsin ohjetta sen verran, että kämmekkäistä tuli pojan käteen sopivat. Taitaa olla kämmekkäät pojalle mieluisat kun otti ne ekaksi yöksi viereensä. 

Koukulla on jo samanlaiset toiselle pojalle. Tyttökin tilasi omansa jo, mutta tietenkin vaaleanpunaisella tvistillä. Kämmekkäät on sen verran nopeat tehdä, että ajatus kämmekkäistä myös itselleni heräsi. Mitkähän värit valitsen itselleni?

Kommentit

Suositut tekstit

Instagram @virkkuumaniassa